follow Catalog firme » Echipamente » Linii productie » Judetul BUCURESTI
  home     Linii productie   Judetul BUCURESTI

Linii productie Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru linii productie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
linii productie rigole, linii productie camine beton, linii productie tuburi beton, linii productie borduri, linii productie boltari, linii productie pavele (BUCURESTI, BUCURESTI)
Furnizor / Distribuitor pentru: statii de betoane, fixe/ mobile, Vibroprese semiautomate/ automate, stationare / mobile si linii compete pentru fabricare boltari, pavele, borduri, tuburi si camine din beton, rigole, casiuri, etc. Malaxoare beton si betoniere profesionale Masini hidraulice si preumatice (vacuum) pentru montat (pus) pavaje, borduri, dale etc. Mașini pentru formare polistiren expandat (EPS) Cabluri Fibre Optice, ADSS, Fig.8, Single Mode, Unitube sau Multitube, Micro..
0744 *** ***Click aici!
linii productie sucuri, linii productie branza, linii productie cascaval, linii productie chipsuri, linii productie pasta tomate, linii productie suc rosii (BUCURESTI, BUCURESTI)
Activitatea firmei: include servicii de proiectare, montaj si instalare, consultanta tehnica, instruirea profesionala a utilizatorilor de echipamente, garantie si post - garantie. compania are ca parteneri producatori de utilaje, de renume, care furnizeaza tehnologii avansate, linii si echipamente automate in sectorul industriei alimentare. consultanta si asistenta tehnica in proiecte la cheie pentru achizitionarea de utilaje pentru industria alimentara si statii de epurare...
0311 *** ***Click aici!
linii productie cazane apa calda, linii productie containere maritime, linii productie cilindri gpl (BUCURESTI SECTORUL 2, BUCURESTI)
Pretev Tehnologii a fost infiintata in anul 2004, avand ca principal domeniu de activitate distribuirea echipamentelor profesionale portabile pentru sanfrenarea tevilor. Ulterior, ne-am extins portofoliul de produse, pentru a putea pune la dispozitia clientilor nostri o gama variata de masini si accesorii, cum ar fi: Masini portabile de sanfrenat teava Masini stationare de sanfrenat teava Masini de gaurit cu talpa magnetica Masini pentru debitare, sanfrenare..
0372 *** ***Click aici!
linii automate productie, linii productie automate, linii productie, producator linii productie, linii productie bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Global Tech Services este o companie specializata in producerea de utilaje industriale si linii automate de productie. Printre produsele si serviciile pe care vi le punem la dispozitie, puteti gasi o gama larga de utilaje destinate industriilor prelucratoare de materiale plastice si lemn, solutii de automatizare/upgrade pentru utilaje industriale, proiectare si realizare de linii automate de productie, servicii de debitare laser/laser 3D/plasma/frezare CNC...
0216 *** ***Click aici!
linii productie pahare, linii productie farfurii, linii productie tacamuri (BUCURESTI, BUCURESTI)
Oferim din anul 1991 benzi transportatoare, linii de extrudare, masini de injectie si componente matrite. Activam in judetul BUCURESTI si avem preturi mici la placi matrite, roboti flash si nu numai. Asteptam cererea dumneavoastra de oferta si va promitem ca nu vom dezamagi...
0212 *** ***Click aici!
linii de productie, linii productie biscuiti, linii productie (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma noastra are in oferta linii de productie, echipamente de ambalare, utilaje panificatie, utilaje pentru racire, conveioare de racire. Ne desfasuram activitatea in BUCURESTI.Activam pe piata de masini de ambalat incepand cu anul 1994. Firma PROMO PACK reprezinta cea mai potrivita alegere de colaborare in domeniul productiei de produse de panificatie, patiserie sau cofetarie, venind cu solutii complete si personalizate pentru productia sau..
0722 *** ***Click aici!
linii productie (BUCURESTI, BUCURESTI)
Proiectare, executie, instalare utilaje si dispozitive la tema sau existente, integrare de echipamente pentru cresterea productivitatii si scaderea costurilor de productie in industria alimentara, farmaceutica, cosmetica, bauturilor, bunurilor de larg consum, auto, electronica. Echipamente si aplicatii: transport (conveioare, benzi transportoare), manipulare, orientare, sisteme de pozitionare, etichetare, marcare, cartonare, dozare, sigilare, alimentatoare, etc...
072- *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie